Tiedottaminen on muuttunut sähköiseksi

Meillä Pohjois-Savon Kennelpiirissä nykyaikaistetaan ja tehostetaan tiedottamista jäsenyhdistysten, toimihenkilöiden sekä tiedotusvälineiden suuntaan siirtymällä sähköiseen toimintamalliin.

Vuoden ensimmäinen posti lähetetään kirjepostilla helmikuussa, posti sisältää vuosikokouskutsun ja jäsenmaksulaskun. 

Perinteisestä Haakahuksia paperilehdestä on päätetty luopua, koska kokemuksen mukaan sähköinen tiedote tavoittaa kattavammin yhdistysaktiiveja. Tiedotetta on myös helpompi jakaa omalle yhdistykselle. Vuosikokousasiat julkaistaan huhtikuussa ilmestyvässä sähköisessä Haakahuksia tiedotteessa. 

Sähköinen Haakahuksia -tiedote julkaistaan parillisina kuukausina lähettämällä se sähköpostin kautta yhdistysten puheenjohtajille ja sihteereille, kennelpiirin toimihenkilöille, sekä sidosryhmille.  Toivomme, että jaatte tiedotteita ja uutisia niitä tarvitseville oman harkintanne mukaan. Toivomme kuitenkin, että ainakin yhdistysten hallinnossa työskentelevät saavat postit. 

Tarkastakaapa jo valmiiksi, että Omakoira -järjestelmässä omat henkilökohtaiset ja  yhdistyksenne tiedot ovat oikein, koska poimimme sähköpostiosoitteenne postitusta varten sieltä. Lisäapuja voitte pyytää, autan teitä mielelläni:  Kennelpiiriin sihteeri Eija Airaksinen, sihteeri (at) pohjois-savonkennelpiiri.fi
 

Kennelpiirin tiedottaja Sari Holopainen, sariholopainen (at) hotmail.com

  • hoitaa totutusti lehdistöön ja tiedotusvälineisiin päin koira- ja kennelharrastukseen liittyvien asioiden tiedottamisen
  • häneen voi ottaa yhteyttä ja pyytää apua yhdistyksen tapahtuman, kokeen, näyttelyn jne. tiedottamisessa
  • asian ollessa valtakunnallisesti merkittävä, hän on puolestanne yhteydessä myös Koiramme-lehteen
  • Sari avustaa teitä myös kokeiden ja näyttelyiden tulosten julkaisemisessa ja lähettämisessä lehdistölle, samalla myös paikallislehdet saavat tulokset. Jonkun hyvän kuvan voitte liittää tulosten mukaan sähköpostiin, koska ainakin paikallislehdet ovat julkaisseet alueensa menestyjäkoirien kuvia. 

Olkaa rohkeasti yhteydessä Sariin. 

Kennelpiirillä on käytössään myös julkinen facebook-sivusto osoitteessa https://www.facebook.com/pohjoissavonkennelpiiri/, joka toimii aktiivisesti tiedottamisen apulaisena.


Jos teille tulee kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä!